•  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Lage prijzen
 •  
   
  Veilig bestellen
 •  

Krukken

In de zomer lekker in het zonnetje met vrienden of familie barbecueŽn of juist in de winter met z'n allen rondom een kampvuur warme chocolademelk drinken. Deze situaties zijn voor de meeste mensen heel herkenbaar. Met deze krukken die geschikt zijn voor buiten zal dit alles nog een stuk comfortabeler worden, waardoor je nog meer kan gaan genieten van deze speciale momenten.

Krukken, ontzettend handig


Een kruk is ontzettend handig in gebruik. Het is heel simpel om een kruk te verplaatsen, omdat deze totaal niet zwaar is. Zit je bijvoorbeeld lekker in het zonnetje en wil je even snel ergens anders gaan zitten omdat de zon aan het verplaatsen is, dan heb je dit zo gedaan. Ook nemen ze niet veel plaats in, waardoor ze geschikt zijn voor iedere tuin. Zelfs in de meest kleine tuin, houd je dankzij het gebruik van krukken nog voldoende ruimte over.

Super trendy en sfeervolle krukken


Naast het gebruiksgemak is een kruk ook onwijs trendy. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende soorten beschikbaar, waardoor de variaties eindeloos zijn. Er zijn krukken die heel simpel zijn, terwijl andere juist opvallend zijn. Je kan ook kiezen voor een model dat modern is of juist hartstikke vintage. Hierdoor zijn ze niet alleen een praktische aanvulling voor jouw tuin, maar ook een mooie decoratie. Daarnaast worden ze geassocieerd met gezelligheid, omdat ze vaak te zien zijn op feestjes en andere momenten waar veel mensen bij elkaar komen om het leuk te hebben. De krukken in jouw tuin zullen daarom ook meteen een gezellige sfeer uitstralen. Een tuin die gezelligheid uitstraalt, zal gegarandeerd zorgen voor een leuke avond.

Heel comfortabel


Bij een kruk wordt door de meeste mensen niet meteen aan comfort gedacht. Toch zijn er een hoop die juist heel comfortabel zijn. Er zijn bijvoorbeeld krukken met een rugleuning, waardoor je toch nog lekker onderuit gezakt kan zitten en geen rugpijn zult krijgen. Ook kan je een kruk nemen die een zacht zitgedeelte heeft, zodat je de hele dag hartstikke lekker kan zitten.

Ben je dus op zoek naar een paar mooie krukken om in de buitenlucht van te genieten wanneer het weer eens een keer lekker weer is of juist hartje winter, dan heb je bij stoelenconcurrent een ruime keuze.
Lees meer

  Helaas, Je selectie levert helaas geen resultaten op.

  Je kunt op een ander woord zoeken.

  Ben je op zoek naar een specifiek product? In dat geval kun je altijd contact met ons opnemen om te kijken of wij je mogelijk kunnen helpen.

Aantal per pagina: 12 36 72 144