Bel onze klantenservice +31 40 245 53 30
Stoelenconcurrent.nl

Onze webshop is in onderhoud. U kunt tijdelijk geen bestellingen plaatsen. Bestellingen die al geplaatst zijn, worden door ons team opgevolgd.

Heeft u vragen? Onze klantenservice is te bereiken tijdens kantooruren.

+31 40 245 53 30
info@stoelenconcurrent.nl
 •  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Laagste prijsgarantie
 •  
   
  Veilig bestellen
 •  
TV meubels

TV Meubels

Ben je op zoek naar een prachtig TV meubel, dan ben je bij Stoelenconcurrent aan het goede adres! Dankzij ons ruime assortiment zit er voor iedereen wel een passend TV meubel bij. Elke woonkamer heeft een andere stijl en daar hoort dan ook een passende TV meubel bij. Ontdek welke mogelijkheden wij bieden en maak een keuze uit één van de TV meubels.

Bepaal het formaat van je TV Meubel


Als je een passend meubel wilt vinden is het belangrijk om eerst het formaat te bepalen. Wil je een klein meubel van 80 centimeter breed bijvoorbeeld, of moet het een lange TV-meubel zijn van 160 centimeter? Het is verstandig om de plek waar de meubel moet gaan komen op te meten, zo kun je bepalen wat de maximale afmetingen mogen zijn. Stoelenconcurrent kent een ruim assortiment en kan TV-meubels in verschillende formaten leveren. Zelfs een specifiek model is vaak leverbaar in verschillende afmetingen.

Kies uit onze diverse stijlen en kleuren


Als je het gewenste formaat hebt gevonden, dan is het belangrijk om de kleur te bepalen. Welke meubels komen in aanmerking? Populaire kleuren zijn wit, zwart of een standaard houtkleur. Heb je een bruine laminaatvloer bijvoorbeeld, dan kan één van onze witte TV-meubels een mooie uitstraling geven. Bepaal of de meubel een moderne uitstraling moet geven, of juist een ouderwetse look moet hebben. Voor sommige modellen geldt dat ze te bestellen zijn in verschillende kleuren.

Voor iedere portemonnee een geschikt TV Meubel


Onze meubels zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Zo kun je al een televisie-meubel kopen voor ongeveer 100 euro. Heb je een ruimer budget, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je weten welke TV-meubels in je budget passen, bekijk dan direct het actuele aanbod van Stoelenconcurrent. Onze meubels zijn van een hoge kwaliteit, je zult er dan ook jarenlang plezier van hebben.

Eenvoudige montage in een handomdraai


Als je een meubel zelf dient te monteren dan wordt dit aangegeven in de productbeschrijving. Overigens is montage van de meubels erg eenvoudig dankzij de meegeleverde handleiding. Na ontvangst van de meubel kunt u direct beginnen met de montage. De montagetijd zal nooit meer dan 2 uur bedragen. Zet de meubel op de gewenste plek en geniet er jarenlang van!
Lees meer
Aantal per pagina: 12 36 72 144