•  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Lage prijzen
 •  
   
  Veilig bestellen
 •  
Dressoirs

Dressoirs

'Een eigen huis is goud waard', we kennen de uitspraak allemaal. En het is ook echt zo. Iedereen vindt het prettig om een plek te hebben waar men zich prettig voelt. Toch is alleen een huis hebben niet genoeg. We moeten de woning wel sfeer geven, je eigen stijl er aan verbinden. Zodat het eindresultaat een plek creŽert waar we ons helemaal op ons gemak voelen. Dat kan soms met hele simpele dingen, bijvoorbeeld met wat heerlijk ruikende kaarsjes op het mooie dressoir of een prachtig kussen op de bank wat lekker zacht aanvoelt.

Tegenwoordig zijn er mogelijkheden genoeg om zowel van je huis als de tuin een vertrouwde en sfeervolle plek te maken. Behalve een bank, stoelen, een bed of andere grote meubelen hebben we ook opbergruimte nodig. Dressoirs zijn hiervoor ideaal. In het dressoir kan men verschillende dingen opbergen en op het dressoir kunnen voorwerpen neergezet worden die sfeer in huis brengen. Het is natuurlijk ook altijd leuk om een mooie spiegel of een schilderij boven een dressoir te hangen. Dressoirs bieden genoeg mogelijkheden om er een gezellige plek in de kamer van te maken.

Voor de tuin zien we ook steeds meer meubelen. Van comfortabele loungesets, een grote tafel om met zijn allen aan te eten, een buitenkeuken- of buitenbar. Met buitenmeubelen verlengen we eigenlijk de oppervlakte van ons huis. Bij lekker weer kunnen we dan met z'n allen buiten zitten en genieten van de sfeer in de tuin. De speciale krukken voor buiten zijn zo aangeschoven als de groep wat groter wordt. De juiste meubels in combinatie met de met zorg uitgekozen accessoires kunnen van jouw huis of tuin een plek maken, die in de interieurbladen niet zou misstaan. Maar waar het natuurlijk voornamelijk om draait is de sfeer die je met deze meubels creŽert, hier moet jij jezelf lekker bij voelen.

Neem eens een kijkje bij de vele mogelijkheden en stijlen die er zijn. De prachtige materialen en kleuren kunnen van jouw huis een droompaleisje maken. Een plek waar jij je prettig voelt en die spreekwoordelijk echt goud waard is. Gelukkig hoef je er niet de goudwaarde voor neer te leggen, het grote assortiment is scherp geprijsd.
Lees meer

  Helaas, Je selectie levert helaas geen resultaten op.

  Je kunt op een ander woord zoeken.

  Ben je op zoek naar een specifiek product? In dat geval kun je altijd contact met ons opnemen om te kijken of wij je mogelijk kunnen helpen.

Aantal per pagina: 12 36 72 144