•  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Lage prijzen
 •  
   
  Veilig bestellen
 •  
Maxfurn

Maxfurn

Maxfurn staat bekend om de moderne meubels, kasten, tafels en bedden die zij ontwerpen. Veel mensen hebben de voorkeur om hun woning modern in te richten volgens de huidige trends op het gebied van het inrichten van hun woning. Dit zelfde geldt voor de keuze die zij maken voor de eetkamerstoelen in de eetkamer. Met een eetkamerstoel van Maxfurn ben je zeker bij met de laatste trends op het gebied van een moderne inrichting.

Een moderne stijl


Het merk Maxfurn werd in 1986 opgericht. Sindsdien houdt het merk zich bezig met het ontwerpen van bijvoorbeeld moderne meubels, kasten en bedden. Ook voor een moderne eetkamerstoel of sofa kan je bij Maxfurn terecht. Maxfurn is daarnaast niet alleen in Nederland bekend op dit gebied. Ook biedt het zijn meubels aan op de Duitse en Belgische markt. Het merk is constant bezig om het assortiment uit te breiden en om, op een innovatieve manier, de producten beter te maken. Dit doen ze door de machines waarmee de meubels worden geproduceerd constant up to date te houden met de laatste technieken en vakmensen die zij in dienst hebben te voorzien van de juiste trainingen. Door hun innovatieve en vooruitstrevende denkwijze slagen zij er keer op keer in om de markt te verassen met nieuwe en moderne meubels. Tot slot streven zij ernaar om rekening te houden met de huidige voorkeuren van de kopers en het optimaliseren van de prijs-kwaliteit verhouding.

De eetkamerstoelen van Maxfurn


De eetkamerstoelen van Maxfurn zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle en moderne varianten. Denk hierbij aan een eetkamerstoel met een hoge leuning of een eetkamerstoel met een lagere leuning. Ook eetkamerstoelen met armleuningen en zonder armleuningen zijn te vinden in het uitgebreide assortiment. Je hebt een ruime keuze uit diverse eetkamerstoelen in diverse kleuren. Bekijk de eetkamerstoelen die zijn ontworpen in hippe kleuren zoals geel en blauw. Bekijk daarnaast een eetkamerstoel die een modern en klassiek uiterlijk heeft in de kleuren zwart en bruin.

Met een eetkamerstoel uit de collectie van Maxfurn is niet alleen de moderniteit gegarandeerd, maar kan je ook van de kwaliteit uitgaan. De eetkamerstoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals stof. Daarnaast kan je ook kiezen voor een eetkamerstoel die gemaakt is van stof en daarnaast op een stijlvolle manier afgewerkt is met riet. Je hebt keuze genoeg met het assortiment eetkamerstoelen van Maxfurn! Maak leuke combinaties met diverse accessoires om de inrichting in de eetkamer helemaal af te maken.

Maxfurn eetkamerstoelen bij Stoelenconcurrent


Natuurlijk mag het huidige assortiment eetkamerstoelen niet ontbreken in onze collectie. Of je nou wilt gaan voor een eetkamerstoel die voldoet aan alle eisen op het gebied van mode, klasse en stijl of dat je een eetkamerstoel wenst die zorgt voor het absolute comfort, Maxfurn kan een uitstekend alternatief bieden op het gebied van eetkamerstoelen. Ga voor een moderne eetkamerstoel en bekijk het huidige assortiment nu bij Stoelenconcurrent!
Lees meer

  Helaas, Je selectie levert helaas geen resultaten op.

  Je kunt op een ander woord zoeken.

  Ben je op zoek naar een specifiek product? In dat geval kun je altijd contact met ons opnemen om te kijken of wij je mogelijk kunnen helpen.

Aantal per pagina: 12 36 72 144