Bel onze klantenservice 040-2455330
 •  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Laagste prijsgarantie
 •  
   
  1000m2 showroom
 •  
Ruilen en retourneren

Ruilen en Retourneren

Voorwaarden Retourneren.

Bent u niet tevreden over uw aankoop dan is dit geen probleem bij Stoelenconcurrent.nl Het is mogelijk om het bestelde artikel of artikelen die u heeft ontvangen te retourneren mits zij voldoen aan een aantal voorwaarden. Om retouren correct en snel te verwerken vragen wij je om de onderstaande procedure te volgen.

Bedenktermijn

Als klant van Stoelenconcurrent heeft u een bedenktermijn van 14 dagen. Deze bedenktermijn van 14 dagen gaat in vanaf het moment dat u uw bestelling compleet heeft ontvangen.Na deze melding dient u het product zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug te sturen. U hoeft als consument geen reden te geven waarom u een product wilt retourneren, desondanks stellen wij dit wel op prijs zodat wij onze service en/of producten kunnen verbeteren.

Product terugsturen

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder reden het product te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het/de product(en) fysiek in bezit krijgt. Om het/de product(en) te retourneren, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen. Hiervoor kun je gebruikmaken van (bij voorkeur) bovenstaand formulier of het modelformulier voor herroeping. Je retouraanvraag is geldig als deze binnen de termijn van 14 dagen aan ons is verzonden. De retour termijn waarbinnen het product bij ons ontvangen moet zijn bedraagt vanaf het moment van kenbaar maken van de retouraanvraag 14 dagen. Voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Stoelenconcurrent behoudt hiermee het recht om kosten in rekening te brengen.

Houd daarbij rekening met het volgende:
- Retouren moeten in met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking verzonden worden
- Wij adviseren altijd om een bewijs van retourzenden te vragen bij het desbetreffende punt.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van mijn bestelling?

Ja. De retourkosten die je maakt voor het terugsturen van je bestelling komen voor jouw rekening. De pakketkosten kunnen varieren per pakketgrootte en uw keuze van leverancier. Stoelenconcurrent bezorgt zelf veelal via PostNL, een indicatie per pakket in de afmetingen 100 x 50 x 50 cm tussen de 20-30kg bedraag €13,25 euro.

Kan ik een artikel meteen mee retour geven aan de bezorger?

Dit is helaas niet mogelijk.

Hoe en wanneer krijg ik mijn geld terug

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten, zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na het moment van herroeping, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening).

Maak vrijblijvend gebruik van het retourformulier van Stoelenconcurrent.nl

1. Download het modelformulier retourformulier.
2. Print het retourformulier uit en vul dit volledig in
3. Voeg het retourformulier bij uw artikel(en)
4. Verzend de artikel(en) naar Stoelenconcurrent.nl (dit adres staat vermeld onderaan het retourformulier)

Ruilen

In de webshop is het helaas niet mogelijk om een artikel te ruilen voor een ander artikel. Wanneer een artikel voor een andere kleur of bekleding geruild moet worden dient u opnieuw een bestelling te plaatsen in de Stoelenconcurrent.nl webshop.

Hebben jullie een retourenbalie

Je kunt de producten in overleg retourneren in een van onze winkels. Maak hiervoor wel eerst een afspraak met onze klantenservice