Bel onze klantenservice 040-2455330
 •  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Laagste prijsgarantie
 •  
   
  1000m2 showroom
 •  
Garantie

GARANTIE

Stoelenconcurrent.nl maakt gebruik van een CBW garantie op haar producten. Dit betekent dat u als consument extra goed beschermt bent bij u aankopen. Naast de CBW garantie is Stoelenconcurrent.nl aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

Stoelenconcurrent staat achter haar producten

Bij Stoelenconcurrent.nl heeft u recht op een deugelijk product. De door ons geleverde producten voldoen dan ook aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan op het moment van levering redelijkerwijs gesteld kunnen worden en waarvoor zij bij normaal gebruik in Nederland zijn bestemd. De garantie is van toepassing op producten die bestemd zijn voor het gebruik in Nederland met een termijn van één jaar. Iedere vorm van garantie komt te vervallen indien een gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik daarvan, onjuiste opslag of onderhoud door kopen en/of door derden. Naast onze standaard garantie geven wij een extra CBW garantie.

CBW garantie, wat houdt dit in?

Stoelenconcurrent.nl is aangesloten bij CBW (Centrale Branchevereniging Wonen). Alle voorwaarden van CBW zijn opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. U als consument heeft dan ook recht op veilig betalen, extra productgarantie en op product van goede kwaliteit. De CBW garantie geeft u een extra garantie van 3 jaar op alle producten die u in deze webshop koopt. Uiteraard heeft u bij Stoelenconcurrent recht op een deugelijk product, dit betekent dat de aangeboden fabrieksgarantie bij een bepaald artikel niets afdoet van de wettelijke garantie waar u recht op heeft.

Lees de volledige CBW voorwaarden hier.