•  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Lage prijzen
 •  
   
  Veilig bestellen
 •  

Bureaustoelen

Opzoek naar een goede maar ook trendy bureaustoel? Dan ben je bij stoelenconcurrent aan het juiste adres. Er zijn vele soorten van bureaustoelen beschikbaar voor gebruik op kantoor in onze collectie kantoormeubelen. Elke type bureaustoel is goed en betrouwbaar, maar er zijn een aantal dingen die erg belangrijk zijn om een goede ergonomische bureaustoel uit te zoeken.

Wat voor soort bureaustoel is het beste?Als je in een kantoor werkt besteed je meestal veel tijd met het zitten in een bureaustoel. Een verkeerde positie kan snel vervelende spanning toevoegen aan de structuren in de wervelkolom. Om rugklachten te voorkomen, is het belangrijk om een stoel uit te zoeken die ergonomisch is en die de onderrug ondersteunt en een goede houding bevordert. Deze dingen zullen ervoor zorgen dat jij, de individuele gebruiker, lekker je werk kun doen op een van de bureaustoelen naar keuze.

Welke functies moet een goede bureaustoel hebben?In eerste instantie zijn er naast het model stoel en het design er een aantal dingen die een goede stoel moet hebben. Je moet lekker op hoogte kunnen zitten. Doordat je de zittinghoogte van de stoel gemakkelijk kunt verstellen, kun je altijd in een hoek van 90 graden zitten. Een zithoogte die varieert van ongeveer 16 tot 21 centimeter van de vloer is goed voor de meeste mensen. Hierdoor kun jij je voeten plat op de grond hebben, met horizontale bovenbenen en armen op de hoogte van het bureau.

Zitting breedte en diepte van de bureaustoelDe zitting moet voldoende breedte en diepte hebben zodat je er comfortabel op kunt zitten. In onze collectie kantoormeubelen vind je diverse stoelen die hier aan voldoen. 17-20 cm breed is de standaard. De diepte (van voor naar achter van de zitting) moet voldoende zijn, zodat je met je rug tegen de rugleuning van de bureaustoel kunt zitten. Ook kun je een stoel uitzoeken die voorwaarts of achterwaarts kan kantelen

Onderrug ondersteuning bij bureaustoelen is erg belangrijk. De wervelkolom is het best ontspannen met een goede ondersteuning. Een ergonomische stoel heeft een verstelbare lendensteun (zowel in hoogte en diepte), zodat je als gebruiker lekker in je stoel kunt zitten. Dit is het meest belangrijke aspect als je een stoel uit gaat zoeken.

De rugleuning van bureaustoelen is gemiddeld 12 tot 19 centimeter breed. De kantoormeubelen die je bij ons aantreft voldoen aan al je persoonlijke eisen. Je kunt kiezen uit verschillende modieuze stijlen bureaustoelen. Of je nou lekker een boek wilt lezen of aan het werk moet, de stoelen zitten altijd comfortabel en goed.

Voor elke inrichting is er een stoel voor achter je bureau te vinden. Of je nou van trendy, modern of zakelijk houdt je zult altijd kunnen slagen door de ruime selectie bureaustoelen. Een ander bijzonder aspect aan deze collectie is de prijs. Deze is altijd scherp en sympathiek. Hierdoor heb je voor een prima prijs een stoel naar wens. De stoelen zijn beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Als je als ondernemer of kantooreigenaar een grote voorraad stoelen nodig hebt, dan is dat mogelijk. In dit geval kun je het beste even contact opnemen met ons.
Lees meer

  Helaas, Je selectie levert helaas geen resultaten op.

  Je kunt op een ander woord zoeken.

  Ben je op zoek naar een specifiek product? In dat geval kun je altijd contact met ons opnemen om te kijken of wij je mogelijk kunnen helpen.

Aantal per pagina: 12 36 72 144