•  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Lage prijzen
 •  
   
  Veilig bestellen
 •  
Habufa

Habufa

Habufa is het merk waar je terecht kan als je op zoek bent naar een groot aanbod meubels waaronder eetkamerstoelen. Iedereen is wel eens op zoek naar een leuke of stijlvolle aanvulling in de de inrichting. Hiervoor ben je bij Habufa bij het juiste adres. Habufa heeft een ruim aanbod eetkamerstoelen die je kan bekijken en waaruit je een keuze kan maken. Haal stijl in je huis en bekijk het huidige aanbod eetkamerstoelen van Habufa!

Een mooi aanbod eetkamerstoelen van Habufa


Habufa werd opgericht in 1968 door Georges van den Bosch. Het bedrijf maakte toen voornamelijk stalen huismeubels. Vanaf de jaren 70 richtte Habufa zich op op het internationaal importeren van meubels. Na 1989 werd het bedrijf overgenomen door de zonen van Georges van den Bosch: Paul en Danny van den Bosch namen Habufa over. Habufa groeide tot internationaal niveau. Tot de belangrijkste kernwaarden van het bedrijf Habufa behoren: scherpe prijzen voor de producten, snelle en betrouwbare leveringen, goede kwaliteit en snelle service. Vanaf 1989 heeft het een alliantie gesloten met het bedrijf Steinhoff. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hapert. Van daaruit vindt de handel plaats van producten van bedrijven zoals XOOON, Happy@home en Youning. Met kernwaarden zoals het bedrijf Habufa ze heeft, is kwaliteit in bijvoorbeeld de eetkamerstoelen gegarandeerd. Als je op zoek bent naar kwalitatief goede en mooi uitziende eetkamerstoelen, dan kan je bij Habufa goed terecht!

De eetkamerstoelen van Habufa


De eetkamerstoelen van Habufa zijn ontworpen naar elk een eigen ontwerp. Hierdoor zijn de stoelen verschillend van elkaar en behoudt het merk zijn originaliteit. De eetkamerstoelen zijn gemaakt van de beste en stevigste materialen zoals leer en metaal. Daarnaast kan je kiezen uit stoelen met of zonder armleuning en stoelen met of zonder RVS frames, die er in combinatie met een leren bekleding stijlvol en trendy uitzien. De eetkamerstoelen zijn te verkrijgen in de prachtige klassieke kleuren zoals zwart, wit en bruin maar ook de moderne kleuren blauw geel en groen zijn gebruikt in de ontwerpen van sommige stoelen.[/p]

Habufa stoelen bij Stoelenconcurrent


Natuurlijk mag het huidige aanbod stoelen van Habufa niet ontbreken aan de collectie van Stoelenconcurrent. Richt je woning in zoals jij dat wil maar ga voor absolute kwaliteit met de stoelen uit deze collectie. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar klassieke stoelen of moderne stoelen, met dit aanbod heb je een ruime keuze!
Lees meer

  Helaas, Je selectie levert helaas geen resultaten op.

  Je kunt op een ander woord zoeken.

  Ben je op zoek naar een specifiek product? In dat geval kun je altijd contact met ons opnemen om te kijken of wij je mogelijk kunnen helpen.

Aantal per pagina: 12 36 72 144