Bel onze klantenservice +31 40 245 53 30
 •  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Laagste prijsgarantie
 •  
   
  1000m2 showroom
 •  
Feelings

Feelings

Feelings is een bekend merk die de laatste jaren zeer populair is geworden onder een brede doelgroep. Voor zowel een jong als ouder publiek zijn er verschillende trendy en kwalitatieve meubels te vinden. De collectie is altijd divers en verrassend. In feite kun je voor je hele interieur terecht bij het merk Feelings.

Uniek design


De designers van Feelings laten zich graag inspireren door de laatste ontwikkelingen op modegebied. Door het reizen over de hele wereld doen zij inspiratie op. Hierdoor ontstaat er een vlotte en eigentijdse collectie meubels. Feelings komt in principe met nieuwe toevoegingen op haar collectie het hele jaar door. Dankzij de stylisten en ontwerpers van dit merk is het assortiment altijd up-to-date. Een ander voordeel van dit merk is, dat er geen ontzettend grote productie van de meubels is. Hierdoor wordt het geen eenheidsworst en haal je altijd iets unieks in huis.

Kwalitatieve meubels


De ontwerpers hebben naast een oog voor design, ook een oog voor kwaliteit. De stoffen en materialen die gebruikt worden bij het vervaardigen van de meubels van Feelings zijn altijd van hoge kwaliteit. Hierdoor haal je niet alleen leuke tijdloze meubels in huis, maar ook meubels die duurzaam zijn en dus een hele lange tijd meegaan. Een voorbeeld hiervan zijn de stoelen van dit merk, deze zien er prachtig uit, maar er wordt bovendien ook rekening gehouden met het zitgemak en het comfort.

Feelings meubels kopen bij Verouden in Eindhoven


Wanneer je graag meubels van Feelings in huis wilt halen, dan kun je op je gemak een van de vele meubels van dit merk bij Verouden in Eindhoven bestellen. Door een blik te werpen op onze site kun je heel gemakkelijk de meubels naar wens combineren. Hierdoor kun je binnen een korte tijd, de accessoires of meubels vinden die bij je passen. Uiteraard is het ook zo dat je in de showroom in Eindhoven langs kunt komen, om zelf eens de meubels te proberen. Zo kun je voor je koop even bepalen of de stoelen die je wilt wel lekker zitten. De collectie is altijd divers en bestaat naast stoelen uiteraard uit een groot deel andere meubels van Feelings. Als je vragen hebt met betrekking tot het bestellen van stoelen of andere meubels, dan kun je contact opnemen met een van onze medewerkers in Eindhoven. Je bent altijd welkom bij ons om langs te komen.
Lees meer
Aantal per pagina: 12 36 72 144