Bel onze klantenservice +31 40 245 53 30
Stoelenconcurrent.nl

Onze webshop is in onderhoud. U kunt tijdelijk geen bestellingen plaatsen. Bestellingen die al geplaatst zijn, worden door ons team opgevolgd.

Heeft u vragen? Onze klantenservice is te bereiken tijdens kantooruren.

+31 40 245 53 30
info@stoelenconcurrent.nl
 •  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Laagste prijsgarantie
 •  
   
  Veilig bestellen
 •  
Relaxfauteuils

Fauteuils Relaxfauteuils

Wilt u na een lange dag hard werken lekker bijkomen? Dat kan! Geniet van uw welverdiende rust in een van onze relaxfauteuils. Veel van onze stoelen zijn handmatig of elektrisch verstelbaar. Hierdoor zit de fauteuil altijd als gegoten. 

Comfort staat hoog in het vaandel bij stoelenconcurent. Al onze fauteuils zitten heerlijk. Ze geven u precies de steun waar u deze nodig heeft. Kom tot rust met een goed boek of ga lekker voor de tv zitten. Alles is mogelijk. U zult heerlijk uitgerust weer opstaan uit uw relaxfauteuil.

De schoonheid van relaxfauteuils


Vroeger werd schoonheid vaak ingeruild voor comfort bij de relaxfauteuils. Gelukkig houden de meeste designers hier nu rekening mee. De relaxfauteuils van stoelenconcurrent zijn een aanwinst voor uw woonkamer. Door de mogelijkheid om diverse bekledingen te kiezen passen de relaxfauteuils in ieder interieur! Stoelenconcurrent heeft onder andere lederen en stoffen fauteuils. U kunt de kleur ook nog zelf bepalen.

Goedkope relaxfauteuils


Om iedereen van dienst te zijn hebben wij divers assortiment. Niet alleen in het design maar ook in de prijs. U vindt al een relaxfauteuil vanaf 185 euro. Dit wil niet zeggen dat de comfort minder is. Ook de goedkopere relaxfauteuils zitten heerlijk. Bij sommige fauteuils kan een hocker worden bijgeleverd om u zo nog meer comfort te bieden. 
Lees meer
Aantal per pagina: 12 36 72 144