•  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Lage prijzen
 •  
   
  Veilig bestellen
 •  
Fauteuils

Fauteuils

Een heerlijke fauteuil is eigenlijk een van die onopvallende, maar toch onmisbare meubels in je huiskamer. Het is zo'n plek die je haast automatisch opzoekt en waar je de rest van de dag niet meer uitkomt. Ontspannen een ochtendkrantje met een lekker kopje koffie of een boekje lezen met een goed glas wijn. Het is niet alleen een luie stoel waar je complete ontspanning in zal ervaren maar ook qua uiterlijk een absolute aanwinst kan zijn. Of je nu kiest voor een relaxfauteuil, een chaise longue, een designfauteuil of een sta-op fauteuil: bij Stoelenconcurrent hebben we een zeer ruim aanbod in allerlei designs aan deze lekkere luie stoelen.

Fauteuils, een heerlijke luie stoel!


Het is dus feitelijk een lekkere luie stoel, die je in alle denkbare vormen kunt vinden. De stoel heeft armleuningen en sommige stoelen hebben ook beensteunen, zodat je haast languit in de stoel kan liggen. Dit type fauteuils heten ook wel chaise longue. Ontspanning ten top en daarom wordt dit ongetwijfeld een van je favoriete meubels. Natuurlijk hebben ook fauteuils een veelvoud aan verschillende soorten, maten, vormen en kleuren. De bekendste vorm is de relaxfauteuils, die we hierboven feitelijk al omschreven. Je zou ook kunnen kiezen voor een draaifauteuil. Een ideale stoel voor achter de computer, op kantoor. Of de sta-op stoel, die wat hoger gelegen is waardoor je gemakkelijk op kunt staan. De relaxfauteuils zitten wat dieper, waardoor opstaan altijd enige moeite kost. Dan heb je designfauteuils, die niet het comfort als voornaamste kenmerk hebben, maar toch vooral met haar uiterlijk een verrijking kan vormen voor je huiskamer.

Grote collectie fauteuils bij Stoelenconcurrent


Stoelenconcurrent heeft het grootste assortiment als het gaat om deze soort stoelen, tegen de scherpste prijzen. Dus je zoektocht naar de ideale stoel hoeft niet lang te duren, op Stoelenconcurrent vind je stoelen die zich onderscheiden in design, lifestyle, vintage en modern. Daarbij heb je ook nog ruime keuze in materialen, zoals stof, lederlook, echt leder en microvezel stof.

Je hoeft je huiskamer niet aan te passen aan deze grote nieuwe stoel, hij kan ook gemakkelijk binnen je huidige interieur vallen. Heb je de fauteuil het liefste heel centraal in de huiskamer? Of wil je 'm juist graag aan de zijkant, in een donkerhoekje bij een leeslamp? Heb je kleurrijke meubels en heb je de fauteuil het liefste ook in een felle kleur? Of hoort hij juist compleet onopvallend te zijn? Er is voldoende keuze en je vindt ongetwijfeld de perfecte stoel tussen alle fauteuils die Stoelenconcurrent aanbiedt.
Lees meer
Aantal per pagina: 12 36 72 144