Eettafel Luib Rond 130cm

Eettafel Luib Rond 130cm

Montage
Zelfmontage (Meer info)
Verzending
Gratis bezorging *
1 - 2 weken levertijd
Aantal
Subtotaal € 619,00
Totaal excl. BTW
Totaal incl. 21% BTW
Verzending Gratis bezorging *
 •  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Lage prijzen
 •  
   
  Veilig betalen
 •  
   
  Klantenservice
 • Specificaties

  Specificaties

  Materiaal
  Hout

  Omschrijving

  Eettafel Luib is uitgevoerd met een prachtig mangohouten tafelblad. De metalen spinpoot geeft de tafel zijn stoere en opvallende karakter. De tafel is verkrijgbaar als ovale variant van 240x120 cm, of als ronde variant van 130 of 150 cm.

 • Afmetingen

  Afmetingen

  Breedte
  130 cm
  Diepte
  130 cm
 • Onderhoud

  Onderhoud

  ONDERHOUD VAN UW LEDEREN ZITMEUBEL

  Met weinig inspanning kunt u jarenlang genieten van mooie lederen bekleding. Om het leder te voorzien van de nodige voeding en bescherming is het onderhoudsinterval 2 à 3 keer per jaar. De benodigde onderhoudsmiddelen zijn bij ons verkrijgbaar. Het dagelijks onderhoud beperkt zich bij beschermende ledersoorten tot het afnemen met een licht vochtige doek. Let wel dat de gebruikte doek vrij moet zijn van zeep en kalkresten. Gebruik deze doek enkel voor het onderhoud van uw lederen zitmeubel. Wij raden aan gedestilleerd water te gebruiken. Het bevochtigen van de doek dient enkel om het stof op te nemen, maar vooral niet om het leder te bevochtigen. Gebruik van chemische reinigingsmiddelen of oplosmiddelen hebben een vernielend effect op leder. Tevens raden wij het gebruik van microvezeldoekjes af vanwege het schurend effect.

  VERWIJDEREN VAN VLEKKEN

  Gemorste substanties kunt u het beste verwijderen door van de buitenzijde van de vlek naar binnen toe te werken. Dep de vlek met een tissue of schone katoenen doek, waarna u het meubelstuk afneemt met een vochtige doek. Wij hebben de juiste producten om vlekken te verwijderen. Wanneer de vlek ernstig is en niet te verwijderen lijkt, raadpleeg ons dan voor advies.

  LEDERSOORTEN EN ONDERHOUD

  Echt leder is een organisch product, waarbij de grondstof een dierenhuid is. Over het algemeen worden huiden van een rund of buffel gebruikt. Huiden worden niet geproduceerd en elke dierenhuid heeft dan ook zijn eigen natuurlijke kenmerken. Denk hierbij aan littekens, horzelbeten etc. Vaak geldt, hoe zachter het leder, hoe duurder het zitmeubel is. Dat komt doordat zachte ledersoorten heel dicht bij de natuurlijke huid staan. Hoe meer beschermende lakbestanddelen op de huid aangebracht worden, hoe eenvoudiger het onderhoud en hoe beter de weerstand tegen vlekken, zonlicht etc. is. Hoe zachter het leder, hoe kwetsbaarder. Zachte, ofwel dure huiden, hebben dus niet noodzakelijk een langere levensduur.


  NATUURLIJKE MATERIALEN

  Natuurlijke stoffen zijn gemaakt van materialen uit de natuur zoals katoen, linnen, wol etc. Een eigenschap van natuurlijke vezels is het ademend vermogen en daarmee is de behaaglijkheid van het meubel gegarandeerd. Hiertegenover staat dat de vlekgevoeligheid hoger is en de lichtechtheid meestal minder is dan bij synthetische vezels.

  SYNTHETISCHE MATERIALEN

  Synthetische materialen zijn vezels die kunstmatig vervaardigd worden. Voorbeelden hiervan zijn polyester, polyamide (nylon) en acryl. Een belangrijke eigenschap van synthetische vezels is dat de vezelopbouw gesloten is, dat wil zeggen, een synthetische vezel is massief terwijl een natuurlijke vezel veelal hol is. Dit heeft in het gebruik een aantal typische eigenschappen. Zo zijn de vlekgevoeligheid en lichtechtheid meestal beter dan bij natuurlijke vezels. Aan de andere kant is de opnamecapaciteit van een synthetische vezel geringer en zal dus eerder tot transpiratie kunnen leiden.

  VELOURS EN PLATWEEF STOFFEN

  Het uiterlijk van meubelstof kunnen we ruwweg in twee groepen indelen, namelijk platweef en velours. Een platgeweven stof is aan beide zijden hetzelfde en de ketting en inslag is duidelijk zichtbaar. Bij een velours stof bestaat de bovenzijde van de stof uit doorgesneden lusjes. Dit is te herkennen aan een zogenaamd ‘fluwelend’ effect. Een velours stof zal zich in de praktijk manifesteren met een ‘shading effect’. Dit is een soort licht-donker effect wat deze stof karakteriseert en geen materiaalgebrek is. Shading ontstaat door het plaatselijk platdrukken van opstaande vezeltjes.

  INVLOEDEN VAN BIJVOORBEELD JEANS

  Een veel gestelde vraag is de invloed van jeans (denim) op meubelstof, hierover het volgende; spijkerkleding is een katoen dat gekleurd is met zeer (slechte) kleurstoffen waardoor een versneld verouderingsen ontkleuringsproces kan inzetten. Deze kleurstof kan op de meubelstof terecht komen en daar, afhankelijk van de kleur, een soort blauwe waas achterlaten, die niet of zeer slecht te verwijderen is. Jeans zorgt ook voor een schurende werking, waardoor de stof van het meubel versneld kan slijten .

  PILLING

  Een ander effect dat van invloed is op het uiterlijk van meubelstoffen, is het zogenaamde pilling- effect. Losse vezeltjes gaan door draaiende bewegingen op de stof vervilten of klitten. Dit verschijnsel verdwijnt op den duur. Met een pluizenkam of een textieltondeuse, die bij de drogist verkrijgbaar is, kunt u dit verhelpen. Het zijn overigens uitsluitend de overbodige, uitstekende vezeltjes die ‘pillen’, dit is dus geen slijtage van de stof.

 • Betalen en Bezorgen

  Betalen en Bezorgen

  Betaalmethodes

  Bij Stoelenconcurrent.nl betaalt u eenvoudig en veilig met een van de onderstaande betaalmethodes

  • -iDeal

  • -Creaditcard


  Bezorgen

  Stoelenconcurrent.nl streeft ernaar om uw bestelling binnen de aangegeven termijn bij u thuis te bezorgen.

  Levering binnen Nederland is GRATIS, m.u.v. de Waddeneilanden.
 • Montage uitleg

  Zelfmontage

  Eetkamerstoelen en barkukken

  Sommige eetkamerstoelen en barkukken dienen door u zelf gemonteerd te worden aan de hand van een eenvoudige meegeleverde handleiding. Bij Stoelenconcurrent bestaat het pakket in de meeste gevallen uit 2 delen, het onderstel/frame en de zitting. Deze dienen slechts met behulp van een paar schroeven aan elkaar gemonteerd te worden. Alle montage onderdelen worden meegeleverd met uw stoel.*

  Kasten/dressoirs/meubels

  De meeste meubels van Stoelenconcurrent worden geleverd in pakketten. Hierdoor wordt het monteren overzichtelijker en makkelijker. Met behulp van een eenvoudige handleiding is het meubel gegarandeerd makkelijk in elkaar te zetten. Wordt geleverd inclusief alle montage onderdelen.*

  Eettafel

  Eettafels bij Stoelenconcurrent bestaan vaak uit twee onderdelen, het tafelblad en de tafelpoten. Deze worden in de meeste gevallen apart verpakt waardoor ze makkelijk te vervoeren zijn en er geen schade kan ontstaan. Het monteren van de poten aan het tafelblad is eenvoudig dankzij de meegeleverde handleiding en montagematerialen.*

  * Alle producten van Stoelenconcurrent kunnen met standaardgereedschap in elkaar worden gezet 
  * Alle producten van Stoelenconcurrent worden geleverd met de benodigde montage onderdelen