•  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Lage prijzen
 •  
   
  Veilig bestellen
 •  
Vintage

Vintage eetkamerstoelen

Woningen hebben tegenwoordig steeds vaker een vintage inrichting. Deze retro look is vooral zo populair door het gezellige, nostalgische gevoel dat het oproept. Wil jij zo'n knusse sfeer in de eetkamer? Met de retro eetkamerstoelen van de Stoelenconcurrent wordt elke maaltijd een echte belevenis.

Een knusse eethoek in vintage stijl


Etenstijd is hét moment om gezellig met het hele gezin bij elkaar te komen. Tijdens het eten neem je echt even tijd voor elkaar. Je spreekt samen de dag door, vertelt wat je beleefd hebt en misschien maak je zelfs samen plannen voor de toekomst. Maar om optimaal van dit moment te kunnen genieten, heb je wel een sfeervolle eethoek nodig. Een paar retro eetkamerstoelen zijn al een goed begin. Als je deze combineert met een vintage tafel dan is je eethoek helemaal compleet. De nostalgische uitstraling zorgt ervoor dat je huis meteen een echt thuis wordt. Je kunt dan ook niet wachten om iedereen uit te nodigen voor een gezellig diner. Want je brengt het liefst elke avond door in deze knusse eethoek in vintage stijl.

Vingtage eetkamerstoelen - oude stijl in een nieuw jasje


Vintage eetkamerstoelen zijn geïnspireerd op het verleden. En toch zijn de vintage stoelen verre van ouderwets. Integendeel juist: de retro stijl is de laatste jaren weer helemaal in de mode. Oude ontwerpen uit bijvoorbeeld de jaren '50, '60 of '70 vormen de basis van de vintage collectie. Maar de eetkamerstoelen hebben natuurlijk wel een eigentijds tintje gekregen. Dat komt door het gebruik van trendy materialen en kleuren. Wat dacht je van eetkamerstoelen met een stalen frame? Of kies je toch liever voor het gemak van kunststof? In onze webshop vind je vintage eetkamerstoelen van uiteenlopende materialen. Misschien val je voor de stijlvolle look van echt leer of wellicht ga je toch liever voor een heerlijk zacht stoffen exemplaar. En ga je voor een mooie kleur of houd je de eethoek graag een beetje neutraal? Het maakt niet uit, want met vintage kun je alle kanten op.

Vintage eetkamerstoelen bestel je bij de Stoelenconcurrent


Heb jij mooie herinneringen aan die wilde jaren zestig? Of had het je fantastisch geleken om in de vijftiger jaren op te groeien? Met de vintage eetkamerstoelen van de Stoelenconcurrent haal je dat nostalgische gevoel van vroeger weer terug. En in ons grote assortiment vind je al snel de juiste eetkamerstoelen voor jouw retro interieur. Dat wordt ouderwets genieten!
Lees meer
Aantal per pagina: 12 36 72 144