•  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Lage prijzen
 •  
   
  Veilig bestellen
 •  
Met wieltjes

Eetkamerstoelen met wieltjes

Goedkope eetkamerstoelen met wieltjes


Op zoek naar comfortabele maar ook gebruiksvriendelijke stoelen? Dan zit u hier goed! Op deze pagina vindt u al onze eetkamerstoelen met wieltjes. Eetkamerstoelen met wieltjes zijn zeer makkelijk in gebruik. Waar een normale eetkamerstoel nogal eens schade aan uw vloer veroorzaakt doet een eetkamerstoel met wieltjes van stoelenconcurrent dat niet.


De stoelen met wieltjes zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt bij stoelenconcurrent kiezen uit onder andere de volgende bekleding: Leder, leder look, stof, stof en leder en stof en lederlook. Nadat u een stoel heeft gevonden kunt u daarnaast ook nog kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren bekleding. Door de variëteit in ons assortiment is er voldoende keuze voor elke portemonnee! De eetkamerstoelen zijn namelijk al te bestellen vanaf € 129! Kijk daarnaast ook op onze outlet pagina. Hier vindt u regelmatig scherpe aanbiedingen voor eetkamerstoelen met wieltjes. Regelmatig komen er nieuwe stoelen in de aanbieding.


Heeft u problemen met kiezen of heeft u vragen over een bepaald type stoel met wieltjes? Aarzel niet om de hulp in te schakelen van ons deskundig personeel. Contact opnemen met stoelenconcurrent is mogelijk via het contactformulier.


Waarom zou u bestellen bij Stoelenconcurrent.nl?


Stoelenconcurrent is een specialist op het gebied van eetkamerstoelen, fauteuils en meubelen. Door de jarenlange ervaring in met verschillende filialen is stoelenconcurrent in 2011 online gegaan om ook hier consumenten te voorzien van kwaliteitsproducten.
- Gratis levering in Nederland!
- Groot assortiment. Stoelenconcurrent is een van de grootste webshops in eetkamerstoelen.
- Veilig betalen. Wij bieden u gemakkelijke en veilige betaalmethodes.
- Snelle levering. Door het directe contact met de leverancier, trachten wij uw bestelling zo snel mogelijk uit te leveren.

Lees meer
Aantal per pagina: 12 36 72 144