•  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Laagste prijsgarantie
 •  
   
  Veilig bestellen
 •  
Hout

houten eetkamerstoelen

Ben je specifiek op zoek naar houten eetkamerstoelen, ook omdat ze zo lekker goedkoop zijn? Er is hierin veel keuze en kleur. Houten eetkamerstoelen hebben allerlei voordelen: je tilt ze gemakkelijk op, ze stralen warmte uit en houden de kamer ruimtelijk. Omdat eetkamerstoelen van hout meestal goedkoop zijn, kun je er een paar extra kopen. Zo heb je extra stoelen voor bezoek of je zet één in dezelfde stijl bijvoorbeeld bij je computermeubel. Houten eetkamerstoelen zijn ook heel geschikt voor een tafel in de keuken, omdat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn en niet veel ruimte innemen. Kies voor een vrolijke uitstraling eens gekleurde stoelen van hout, zoals bijvoorbeeld vlinderstoel Marcus met chromen pootjes of de Riano van het merk Actona met retro uitstraling. Ze zijn prachtig en ook nog goedkoop.

Combineer eindeloos met houten eetkamerstoelenEetkamerstoelen van hout passen bij elke soort tafel en het is leuk om met contrasten te spelen. Een robuuste houten tafel combineert altijd goed met landelijke eetkamerstoelen, zoals de Westerly van Actona in beige met zachte zitting. Het geheel geeft een vriendelijke uitstraling. Maar ook moderne stoelen van hout staan geweldig om een robuuste eettafel, zoals eetkamerstoel Back to School van hout van het merk Zuiver. Deze is verkrijgbaar in zeven vrolijke kleuren. Lekker goedkoop maar een echte eyecatcher. Allemaal verschillende kleuren gebruiken is helemaal van deze tijd en het staat erg gezellig.

Kies houten eetkamerstoelen in romantische, robuuste of moderne stijlEetkamerstoel Julius van Eleonora is gemaakt van wit riet met een elegant teakhouten onderstel. Deze zorgt voor een romantisch koloniaal effect in combinatie met een tafel van hout. Hij ziet er luxe uit maar is best goedkoop.
Houten eetkamerstoelen zijn ook prachtig bij een moderne tafel, die ook relatief goedkoop is. De Stockholm en de Goteborg zijn houten eetkamerstoelen uit de huiscollectie, lekker robuust en nog goedkoop ook. De Raven van Actona van heeft een design-uitstraling. De Soya en de Smogen van Actona ogen lekker fris en strak. Wil je een romantische witte eetkamerstoel van hout, dan is de Kalmar B van Actona met zachte zitting heel geschikt. Je ziet beslist niet hoe goedkoop hij is!
Kijk ook eens verder op de website. Hier vind je een mooie collectie robuuste en moderne eettafels die prachtig passen bij de eetkamerstoelen in hout. Met een stoere lamp of een fijn kleed bij je houten eetkamerstoelen is je kamer weer als nieuw!
Lees meer
Aantal per pagina: 12 36 72 144