•  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Lage prijzen
 •  
   
  Veilig bestellen
 •  
Dutchbone

Dutchbone

DutchBone is een jong en dynamisch meubelmerk dat, zoals de naam al zegt, Nederlandse wortels heeft. Met een hoofdkantoor tussen de traditionele houten huizen in Westzaan is het duidelijk waarom je bij hen veel houtgebruik ziet, maar de brede collectie van dit merk heeft nog veel meer te bieden. Met onder meer meubels, verlichting en diverse woonaccessoires en een designerteam dat zich laat inspireren door toonaangevende ontwerpen uit binnen- en buitenland ontwikkelt dit jonge bedrijf zich snel tot een belangrijke speler op de interieurmarkt.

Brede collectie


DutchBone zet breed in op de verschillende aspecten van je interieur. Je kunt bijvoorbeeld op hun eetkamerstoelen zitten rond een prachtige tafel en daar hun leuke en opvallende verlichting beleven. Of geniet op één van hun luxe fauteuils van hun talloze woonaccessoires. Je kunt daarom duidelijk zien dat dit merk bij ieder product heeft nagedacht over hoe het in een interieur past.

Toonaangevende ontwerpen en veel variatie


DutchBone grossiert in zeer originele designs, maar tegelijkertijd is er duidelijk een overkoepelende stijl. Of je nu handgemaakte eetkamerstoelen of juist industriële woonaccessoires neemt, je ziet duidelijk een aardse, natuurlijke inspiratie. Zo is bijvoorbeeld strakke verlichting uitgevoerd in handgeklopt koper, en worden hippe fauteuils voorzien van lekker retro houten pootjes. Hoewel de designs van hun meubels vaak modern en eigenzinnig zijn, hebben ze op die manier toch een warm en huiselijk karakter.

Laat je inspireren door DutchBone bij Stoelenconcurrent.nl!


Kiezen voor een Dutch Bone interieur is kiezen voor een interieur met karakter. Bij Stoelenconcurrent.nl vind je een groot assortiment met het beste dat dit merk te bieden heeft. Wij hebben onder meer fauteuils, eetkamerstoelen en andere meubels in de aanbieding. Ontdek het nu!
Lees meer
Aantal per pagina: 12 36 72 144