•  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Lage prijzen
 •  
   
  Veilig bestellen
 •  
By-Boo

By-Boo

Heb jij al de must haves voor dit jaar in huis? Of gaat de zoektocht nog door? Dan zal By-boo de uitkomst bieden. Een breed assortiment met de nieuwste meubels, waarmee een kamer snel opgefleurd wordt. Iedereen heeft immers zijn eigen smaak maar met het meubilair van By-boo vindt ieder zijn eigen stijl.

Innovatief design


Een frisse kijk op de meubels in de woning wordt gestimuleerd door het innovatieve design van By-boo. Het is een jong bedrijf dat zich voornamelijk richt om de woonwens van iedere Nederlander. Dit is dan ook de drijfveer om een innovatief nieuw idee te bedenken die de persoonlijkheid van een kamer naar voren laat komen. Een breed assortiment met veel verschillende meubels is de uitkomst, waardoor eenvoudig een leuke combinatie gemaakt kan worden.

By-boo is Stijlvol en eigentijds


De meubels van By-boo passen helemaal binnen de stijlvolle inrichting van de hedendaagse woningen. Met het meubilair van dit merk zorg je er immers voor dat jij je kunt onderscheiden van anderen. Een eigentijds interieur kan eenvoudig bereikt worden met een paar meubels. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie die bestaat uit:


 • Een karpet

 • Stoelen

 • Tafels

 • Verlichting

 • Kussens en decoratie

 • Een poefKwaliteit staat voorop


Een stoel moet goed zitten en lang meegaan, een kussen hoort lekker zacht te zijn en verlichting zal zorgen voor genoeg licht in een ruimte. Kwaliteit van producten is altijd belangrijk. Daarom kiest By-boo voor kwalitatief materiaal dat het wooncomfort zal verhogen. Het zijn niet alleen producten die de juiste sfeer in huis brengen, maar ze maken het leven ook nog eens gemakkelijker en prettiger. Denk bijvoorbeeld aan een karpet in de woonkamer, waardoor je voeten een zachte ondergrond krijgen om op te rusten. Of een poef in de woonkamer zodat je een comfortabele extra zitmogelijkheid hebt. Een andere mogelijkheid is natuurlijk de plaatsing op de slaapkamer. Hierdoor heb je een goede zitplaats wanneer je jouw schoenen aantrekt of de kleding overheen te leggen die je de volgende dag aan zult trekken. Kwaliteit vind je dus niet alleen terug in het materiaal maar ook in de wijze waarop je het meubilair gebruikt in het dagelijks leven.

De finishing touch voor ieder interieur


Iedere kamer heeft zijn eigen charme. Toch is er altijd wel iets wat we zouden willen veranderen en waardoor ons leven een stuk aangenamer zal worden. Denk bijvoorbeeld aan een handig bijzettafeltje wanneer er visite komt. Het mooiste is natuurlijk wanneer we comfort kunnen combineren met iets dat een echte aanvulling is. Gelukkig is dat mogelijk met de meubels van dit merk. Hiermee krijgt iedere kamer de finishing touch die zij nodig heeft.
Lees meer
Aantal per pagina: 12 36 72 144