•  
   
  Gratis levering *
 •  
   
  Groot assortiment
 •  
   
  Lage prijzen
 •  
   
  Veilig bestellen
 •  
Barkrukken

Barkrukken

Steeds vaker zien we de barkrukken terugkomen in de huiskamer of keuken. Dit zal niet alleen komen door haar grote voordelen, maar ook door alle mogelijkheden die hiermee gecreŽerd kunnen worden. Weet jij al welke voordelen dit jouw kan opleveren?

Breed assortiment


Een breed assortiment zorgt altijd voor genoeg keuze. Denk bijvoorbeeld aan een strak en modern design. Daarnaast kan ook gedacht worden aan vintage of lifestyle. Voor iedere liefhebber van de barkruk is er wel een soort die bij hem past. Ook kan er ook eenvoud gekozen worden tussen verstelbare of vaststaande barkrukken. De verstelbare barkruk heeft vaak de voorkeur door het gemak dat deze stoel te bieden heeft. Daartegenover verkiezen gezinnen vaak de vaststaande barkruk. Doordat deze vaststaat kan de tafel niet beschadigd worden wanneer kinderen met de stoel gaan spelen. Het materiaal van barkrukken is heel belangrijk bij de keuze. Hou je van stof, echt leer, microvezel stof of leder/stof? Ieder heeft zijn eigen voordelen. Leren stoelen zullen zorgen voor echte luxe en zien er stoer uit. Een ander pluspunt is dat ze eenvoudig schoon te houden zijn. Door deze voordelen word de lederlook vaak gekozen als ideale stoel. Niet te duur en toch bijna dezelfde eigenschappen.

Ruimte besparen


Wie weinig ruimte heeft zal al gauw op zoek gaan naar alternatieven. Vaak komt men dan terecht bij deze ruimtebesparende stoelen. Ze zitten niet alleen lekker maar zijn ook gekozen om haar ruimtebesparende functie. Wanneer de keuze hiernaast uitgaat is het handig rekening te houden met de ruimte. Wanneer je wilt bepalen hoeveel jij er kwijt kunt, is het handig rekening te houden met een breedte van 60 cm per persoon. Wanneer je hiermee rekening houdt, zal iedereen comfortabel aan tafel kunnen zitten.

De ideale hoogte


Wie comfortabel wilt zitten, moet rekening houden met de hoogte tussen de barkruk en het tafelblad. Wij raden aan dat deze ruimte maximaal 30 cm is. Hierdoor creŽer je voldoende beenruimte en zit je altijd op een prettige hoogte. De meest optimale afstand ligt tussen de 27 cm en 28 cm. De verstelbare barkrukken zullen over het algemeen een hoogte hebben van 60 tot 83 cm. De vaste variant heeft over het algemeen een hoogte van 60 tot 80 cm. Het is belangrijk eraan te denken dan de verstelbare variant nog een paar centimeters lager zal uitkomen. Wanneer je erop gaat zitten zal de gasveer ingedrukt worden en zorgt ervoor dat de stoel lager uitvalt. Daarnaast heeft een dik gestoffeerde zitting hetzelfde effect.

Comfortabel zitten


Een goede zithouding en genieten. Op deze manier zal de ideale combinatie gemaakt worden. Het is zelfs mogelijk te kiezen voor een stoel met rugleuning. Dit zit niet alleen lekker, maar is ook goed voor je rug. Daarnaast draagt het altijd bij aan een informele stemming. Dus als je zeker wilt zijn een gezellige stemming, dan is de optie voor deze stoelen niet verkeerd. Gezellig in huis zitten en ruimte besparen, daar wordt deze stoel vaak voor gebruikt. De rechte en actieve houding zal tevens ook zorgen voor een informele stemming en gezelligheid. Of je ze gebruikt in de keuken, aan je kook eiland of kook bar, het is allemaal mogelijk. Zelfs in de zomer kunnen ze in de tuin gezet worden tijdens een barbecue avond. Denk bijvoorbeeld als stoel bij de sta-tafels. Kortom, deze stoelen zijn overal voor in te zetten.
Lees meer
Aantal per pagina: 12 36 72 144