Gratis levering ACTIE: Tijdelijk gratis verzending van alle orders binnen Nederland. Groot assortiment Meer dan 300 artikelen met diverse opties, kleuren en materialen. Dagelijks aangevuld. Prijsgarantie Artikel elders goedkoper gevonden? Wij compenseren het verschil. Veilig winkelen Vragen Onze helpdesk staat u graag te woord voor al uw vragen

T   040 7502388
  Over Stoelenconcurrent

De grootste collectie stoelen, eetkamerstoelen en Fauteuils

Welkom bij Stoelenconcurrent.nl, dé online winkel voor het bestellen van scherp geprijsde stoelen, eetkamerstoelen en fauteuils.

In deze webshop vindt u verschillende stoelen tegen outlet prijzen. De verschillende stoelen en eetkamerstoelen zijn te gebruiken in uw huiskamer, kantoor of restaurant. Stoelenconcurrent.nl is de webwinkel voor het vinden van de geschikte stoel of eetkamerstoel!

Onze producten zijn onderverdeeld over verschillende categorieën:
Eetkamerstoelen | Bureaustoelen | Barkrukken | Fauteuils | Meubelen | Outlet |

 
 

Stoelen en eetkamerstoelen Outlet

Bekijk snel onze extra aanbiedingen op de outlet pagina. Deze aanbiedingen zullen maandelijks wisselen met verschillende producten als stoelen, eetkamerstoelen, fauteuils of barkrukken. Deze leuke aanbiedingen zijn vergelijkbaar met outlet acties in een bepaalde woonboulevard bij u in de buurt. Bestel een stoel,eetkamerstoel, fauteuil of barkruk eenvoudig online. De outlet geeft u eenvoudig de mogelijkheid om te profiteren van online aanbiedingen zonder het ongemak te ervaren van gesjouw of gedoe.
 

Project stoelen of stoelen zakelijk kopen

Op zoek naar een stoel,eetkamerstoel of een ander product voor zakelijk gebruik of inrichting van een project, kantine of kantoor? Stoelenconcurrent biedt u het grootste assortiment tegen de scherpste prijzen. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het inrichten en het leveren van grotere partijen stoelen. Al gaat het over de inrichting van een vergaderruimte, een bedrijfskantine of een bepaald project, wij maken een vrijblijvende offerte voor u. Voor meer informatie verwijs ik u naar onze zakelijke pagina.

Stoelen, Eetkamerstoelen en barkrukken in alle stijlen

Bij Stoelenconcurrent vindt u het meest uitgebreide assortiment aan zitmeubelen. Wij bieden u daarin verschillende soorten stijlen aan. Van design stoelen tot retro ridge rib en van moderne barstoelen tot lifestyle fauteuils. Voor iedereen is hier een mogelijkheid gecreëerd om een keuze te maken. Of u nu op zoek bent naar een eetkamerstoel, barstoel of fauteuil ,wij bieden u de mogelijkheid iets te kiezen wat echt van u zelf is. Dus neem een kijkje in onze categorieën Design, Retro, Lifestyle en Modern. Laat u inspireren!

Fauteuils

Bij stoelenconcurrent zijn diverse fauteuils en bijpassende bankstellen verkrijgbaar. U kunt uw gehele zithoek samenstellen. De fauteuils van stoelenconcurrent zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd en zitten erg comfortabel. Onze collectie wordt continue aangepast aan de laatste trends. Vanzelfsprekend zijn alle fauteuils verkrijgbaar in diverse bekledingssoorten zoals leder en stof. Stoelenconcurrent heeft daarnaast een zeer gevarieerd  aanbod voor iedere portemonnee! Van een goedkope fauteuil tot een echte designerfauteuil, er is voldoende keuze! Dus neem snel een kijkje op onze overzichtspagina van de fauteuils.